Здравеите .. искам да попитам някой от русе дали е виждал Зелена алфа 145 с рег номер Т5234МТ Понеже я продадох на един познат и тои я е препродал на някакъв човек от русе но колата все още се води на моето име и данаците не са никак малки . Затова търся някаква връска с човека който я е купил ... за да я прехвърлим .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в РУСЕ !!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеАлфисти в Русе има ли ?ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от зиг Покажи съобщениеЗдравейте. До преди седмица в мобилето имаше 3 обяви на 156-ци от русе. Някой знаели нещо за тях. Че докато ме финансират и обявите изтекоха. Едната беше със снимки през зимата на някакви завои.ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от toni7508 Покажи съобщениехаха.. Здравейте колеги! Макар и да не съм от Русе аз съм от Тутракан и се радвам, че в Русе има хора, които обичат италианките!ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениетя наща лИбов е към края вече
ПредателAR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеПредател
днеска ново 20-се. Влизаме в колата и тръгваме и малката отзаде вика ... "ааа тате тука има локва" като поглеждам зад седалката напода 2 пръста вода локва.....
цирк... листа явно са запушили парното и е преляло от дясноех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
Comment